• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • майстер-клас для вихователів закладів дошкільної освіти міста з проблеми:«Формування шахово-ігрової компетенції дітей старшого дошкільного віку».

майстер-клас для вихователів закладів дошкільної освіти міста з проблеми:«Формування шахово-ігрової компетенції дітей старшого дошкільного віку».

2018-10-02

02 жовтня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу №19 «Кобзарик» Білоцерківської міської ради Київської області проведено майстер-клас для вихователів закладів дошкільної освіти міста з проблеми:«Формування шахово-ігрової компетенції дітей старшого дошкільного віку».

Під час майстер-класу Семизорова В.В., Духновська О.І, Войдевич В.А та Пащенко Л.Ю. презентували учасникам Програму та методичні рекомендації з навчання дітей старшого дошкільного віку гри в шахи «Мудрі шахи» та комплект «Мудрі шахи»: Методичні рекомендації з навчання дітей старшого дошкільного віку гри в шахи та Додаток до методичних рекомендацій з навчання дітей старшого дошкільного віку гри в шахи (Авторський колектив: В. В. Семизорова, О. І. Духновська, А. Б. Кольба, Л. Ю.Пащенко, Б. П. Фенюк). Організовано відкритий перегляд заняття вихователя Наконечної О.В. з навчання старших дошкільників гри в шахи, використано імітаційне моделювання роботи з дітьми.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi