• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Друге заняття майстер-класу для вихователів закладів дошкільної освіти міста з проблеми «Формування шахово-ігрової компетенції дітей старшого дошкільного віку».

Друге заняття майстер-класу для вихователів закладів дошкільної освіти міста з проблеми «Формування шахово-ігрової компетенції дітей старшого дошкільного віку».

2018-12-05

05 грудня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу №19 «Кобзарик» Білоцерківської міської ради Київської області проведено друге заняття майстер-класу для вихователів закладів дошкільної освіти міста з проблеми «Формування шахово-ігрової компетенції дітей старшого дошкільного віку».

В ході майстер-класу Духновською О.І, Войдевич В.А та Пащенко Л.Ю. організовано відкритий перегляд роботи з дітьми старшого дошкільного віку (вихователь Некрашевич О.І.), використано імітаційне моделювання роботи з дітьми. Зокрема, слухачі МК розглянули теми з ознайомлення із шаховими фігурами, їх можливостями та правилами ходу і взяття згідно Програми та методичних рекомендації з навчання дітей старшого дошкільного віку гри в шахи «Мудрі шахи» та комплекту «Мудрі шахи» (Методичні рекомендації з навчання дітей старшого дошкільного віку гри в шахи та Додаток до методичних рекомендацій з навчання дітей старшого дошкільного віку гри в шахи) авторський колектив: В. В. Семизорова, О. І. Духновська, А. Б. Кольба, Л. Ю.Пащенко, Б. П. Фенюк.

Під час обговорення вихователі поділилися враженнями щодо проведеної роботи та досвідом роботи із даної теми.

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi